Ovenschotel bloemkool? Een heerlijk, simpel ovengerecht! Wat willen we nog meer. Deze Kipschotel met bloemkool is niet alleen ontzettend lekker, maar ook nog eens mega gezond. Lees snel verder!
TIP: ” Weekmenu’s voor stimuleren van Vet Verbranden en een fit lichaam te Krijgen in Slechts 21 Dagen? Maak gebruik van onze kortingspagina: Begin vandaag met De Koolhydraatarme Chef >>
Ovenschotel bloemkool maken?
Ingrediënten, voor 4 personen ongeveer:
Ingrediënten:
- 3 tl tandoori kruiden
- 50 ml Kokosmelk
- 1 el Limoensap
- 1 el olijfolie
- 500 gram bloemkoolroosjes,schoongemaakt en gesneden
- 3 sjalotjes in schijfjes gesneden
- 400 gr kipdijfilet
- 100 g baby spinazie
- handje rozijnen
Zo maak je een recept: ovenschotel bloemkool
-
Verwarm de oven voor op 225 graden.
-
Om de saus klaar te maken roer je de kokosmelk, tandoori kruiden en limoensap door elkaar.
-
Doe de spinazie, bloemkoolroosjes en de sjalotjes in een ovenschaal en giet de helft van de tandoorisaus eroverheen.
-
Leg de kipdijfilets erop en giet de andere helft van de saus erover.
-
Zet voor 30 minuten in de oven, schud of roer halverwege om.
-
Strooi de rozijnen erover en serveer warm
Voedingswaarden per portie:
Koolhydraten: 23 gram
Eiwit : 21 gram
Calorieën : 465 gram
Vet : 34 gram
Ik heb een heerlijk weekmenu voor je samengesteld!
Ik ben zelf ook dol op weekmenu’s! Het bespaart mij dagelijks een hoop tijd en ik kan direct zien wat ik de hele dag kan eten.
Avocadobrood