Visschotel proberen? Deze schotel is heerlijk, romig van smaak en is super eenvoudig te maken. De vis en kruiden maken het een heerlijk gerecht wat helemaal voor zich spreekt. Lees snel verder!
TIP: ” Afvallen met Koolhydraatarme recepten? Bekijk onze aanbieding voor 5 kookboeken voor het opbouwen van een fit lichaam! Check de kortingspagina: Begin vandaag met 5 Koolhydraatarme Chef boeken check de kortingspagina >>
Visschotel maken?
TIP: Wil je een iets vullender gerecht? Combineer dit dan met een heerlijke met beenham 450 gram! Dit gerecht smaakt heerlijk met mediterraanse groenten uit de oven!
Ingrediënten, voor ongeveer voor 4 porties:
Ingrediënten:
- 450 gr witte vis, alternatief beenham in stukjes
- olijfolie om in te bakken
- 325 ml room
- 1 el Mosterd, dijon
- 150 gr champignons, in plakjes gesneden
- 150 gr oesterzwammen, in strengen gesneden
- 2 el mediteraanse kruiden
- 1 el paprika poeder
- 175 gr geraspte kaas naar keuzen
- peper en zout naar smaak
- *citroenschijfjes erbij serveren voor de smaak, lekker fris
Zo maak je een recept: visschotel
-
Verwarm de oven voor op 175 graden Celcius.
-
Bak de champignons in de olie gedurende 5 minuten. Voeg de kruiden toe en bak dit kort mee.
-
Voeg de room en mosterd toe en zet de pan op een lager vuurtje. Laat 5 tot 10 minuten indikken.
-
Kruid de vis met peper en zout en leg in een ovenschaal (bekleed met bakpapier).
-
Bestrooi met ½ van de kaas en voeg dan de champignons en oesterzwammen toe. Garneer met de rest van de kaas.
-
De laatste stap, bak 30 min in de oven, daarna afkoelen en smullen!
Voedingswaarden per porties
Calorieën: 450 gram
Koolhydraten: 15 gram
Eiwit: 30 gram
Vet: 35 gram
Ik heb een heerlijk weekmenu voor je samengesteld!
Ik ben zelf ook dol op weekmenu’s! Het bespaart mij dagelijks een hoop tijd en ik kan direct zien wat ik de hele dag kan eten.
al
Ziet er heerlijk uit.
Welke groente past hier het beste bij