Champignons bakken? Wie vind het nou niet heerlijk. Dit recept voor Knoflookpaddestoelen past perfect in een verantwoorde levensstijl. Daarnaast smaakt dit gerecht heerlijk en is het ook nog eens low-carb te bereiden door gebruik van koolhydraatarm brood.
TIP: ”Wil je een koolhydraatarm dieet volgen? Het beste Koolhydraatarm 30 Dagen Menu! De recepten zijn makkelijk en snel te bereiden en je valt gemiddeld 2 kg per week af!”. Bekijk hier het Koolhydraatarm 30 Dagen Menu >>
Champignons bakken
Dit recept is echt eenvoudig te bereiden en ziet er prachtig uit, vooral als je verschillende paddestoelen gebruikt. Vooral heerlijk met de verse peterselie erdoor.
Ingrediënten
75 margarine
3 teentjes knoflook
400 gemengde paddestoelen of de paddestoelenmix kopen
8 rijstcrackers
1 el peterselie
zout en peper
TIP: Alternatief is Smart Brood is rijk aan bouwstoffen, hoogwaardig eiwit en vezels van Body & Fit >>
Bereidingswijze
1. Smelt de margarine in een koekenpan. Voeg de knoflook toe en laat het heel even bruin worden 30 seconden.
2. Voeg de paddestoelen toe en bak ze onder af en toe omkeren 5 min.
3. Rooster de sneetjes smart brood 2-3 min in de broodrooster of in de koekenpan. Lekker met die smaak van knoflook erbij.
4. Schep de peterselie door de paddestoelen en breng het mengsel op smaak met wat extra zout en peper.
5. Verdeel het paddestoelen mengsel over de sneetjes brood en serveer deze direct. Smakelijk!
Voedingswaarden
Dit recept voor champignons bakken is voldoende voor 4 personen. De voedingswaarde is berekent per portie:
Calorieën: 366
Koolhydraten: 16 g
Eiwitten: 9 g
Vetten: 18 g
Suikers: 2 g
Koolhydraatarme Tip: als je het systeem volgt ga je daadwerkelijk vet verbranden in 14 dagen probeer het 30 dagen menu >>
BGreat heeft een heerlijk Gratis weekmenu voor je samengesteld!
Ik ben dol op weekmenu’s! Het bespaart mij een hoop tijd en ik kan direct zien wat ik de hele dag kan eten. Daarnaast houd een weekmenu mijn gewicht gezond en heb ik dagelijks voldoende energie. Download hieronder mijn laatst geschreven weekmenu en geniet van de recepten!